За Нас

Врати Doormann Кърджали цени

Дорман

Магазин за врати


Врати Doormann е верига магазини, която предлага най-голямото разнообразие от екстериорни и интериорни врати за Вашия дом, офис или вила, с отлично качество и визия. Предлаганите врати се отличават с елегантен дизайн, здравина, сигурност и перфектна изработка. Благодарение на богатия асортимент от стилни врати в изобилие от цветова гама и модели, Вие можете да намерите най-рационалното и практично решение за Вас.

Когато клиентите ни посетят, те всъщност получават сигурност, уют и стил за своя дом, а не просто врата.

Нашата цел е винаги да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като получават качествено, бързо и компетентно обслужване, а най-голямото ни предимство са достъпните цени и поддръжката на постоянна складова наличност! Най-големия успех за нас е постоянното увеличаване на доволните клиенти на Врати Doormann!

Убедете се в качеството на предлаганите от нас продукти и вижте разнообразието от модели и цветова гама, като посетите един от нашите обекти с шоурум на територията на гр. София:

жк. Лозенец – ул. Стоян Михайловски 14
жк. Герена – бул. Владимир Вазов 15А /до бензиностанция Shell/
жк. Дружба – бул. Цветан Лазаров 4-8 /Борса Къра/

Помислили сме и за нашите клиенти в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и Свищов, където също имаме обекти с шоурум:

Пловдив – бул. Източен 121А
Варна – бул. Христо Смирненски 13
Бургас – ул. Сливница 62А
Русе – ул. Ангел Кънчев 37
Добрич – ул. Генерал Гурко 11
Пазарджик – бул. България 64
Стара Загора – ул. Патриарх Евтимий 134
Кърджали – ул. Стефан Стамболов 15
Свищов – ул. Трети Март 20
Велико Търново – бул. България 26